JAPONSKI LIFTING OBRAZA

Japonski lifting obraza je inovativna naravna metoda pomlajevanja, oziroma nevro-senzorična metoda stimulacije mišic, ki se ročno izvaja na obrazu, pri tem pa se uporabljajo izključno naravni izdelki. Na osnovi več desetletij osebnih izkušenj jo je razvila mednarodno priznana refleksoterapevtka Lone Sorensen.

V boju proti gubam z japonskim liftingom obraz oblikujemo tako, da je z dvigom obraznega tkiva videti svež in sijoč, obrazne mišice se učvrstijo, gube so manj izrazite. S stimulacijo živčevja in akupunkturnih točk se uravnoveša tudi telesno in duševno zdravstveno stanje. Japonski lifting obraza je odlična alternativa kirurškim posegom za pomlajevanje obraza, saj je učinek terapije viden na obrazu in počutju že po prvi terapiji.

Za resnično pomlajeni in učinkovit videz se priporoča od 8 do 12 terapij, odvisno od stanja kože in stanja telesa posameznika. Po končanih terapijah je učinek primerljiv kirurškemu liftingu, s tem, da je ta metoda povsem naravna, zdrava in koristna za celo telo.