menu close menu

Reference

Reprezentanti na razvajanju

Slovenski nogometni reprezentanti SAMIR HANDANOVIĆ, MILIVOJE NOVAKOVIĆ, BOŠTJAN CESAR in JASMIN KURTIĆ nas redno obiščejo pred vsakim reprezentančnim zborom in se prepustijo razvajanju našim strokovnjakom!


Argeta Delight

Izbranke Argeta Delight smo razvajali tudi pri nas v Studiu4, kjer smo jih naličili in uredili pričesko za večerni ogled razkošne prireditve Femme Fatal.

Nekaj utrinkov…

Foto:Mare Vavpotič
inoa zmagaZMAGA NA INOA SUPER STAR LOOK 2013

Na L’Oreal Akademiji se je odvijalo tekmovanje, kjer so L’Oreal Professionnel frizerji tekmovali v Inoa barvanju in interpretiranju vsakodnevnega look-a.

Dobitniki 1.nagrade pa smo po izboru francoske in slovenske žirije osvojili frizerji STUDIA 4.

V naš frizerski salon zahajajo številne znane osebnosti.
Preverite, komu vse smo že pomagali do prijetnejšega in
modernejšega videza.

Sara iz BB-ja – podaljševanje lasSara BB

Sara iz BB-ja si je za svojo rojstnodnevno zabavo omislila svojevrsten “dress code”. Vsi povabljeni so se morali obleči v zvodnike ali prodajalke ljubezni. Ob tej priložnosti se je z našo pomočjo tudi sama prelevila v seksi prijateljico noči.

 

Luka Gregorc – striženje

Obiskal nas je znani teniški igralec Luka Gregorc. Teniški igralec Luka Gregorc je na ATP turnirju v New Havnu s sedmimi zaporednimi zmagami pritegnil pozornost slovenske javnosti. Zdaj vsi vemo, da je odličen športnik, kakšen pa je Luka Gregorc izven teniškega terena?

 

Miss Universe 2008Anamarija Avbelj

Miss Universe Anamarija Avbelj je pred odhodom na svetovni izbor Miss Universe v Vietnamu čakalo kar nekaj dela. Simpatična lepotička je kot prvo morala izklesati svojo postavo pri čemer smo ji na pomoč priskočili v STUDIU 4, ki je poskrbel za masaže proti celulitu ter tudi za njeno pričesko.

Femme fatal 2014

Utrinki iz prireditve izbora Femme fatal 2014, kjer smo ekipa Studia 4 poskrbeli za styling vseh izjemnih kandidatk!

Reference

Razvajamo slovenske reprezentante!

AKCIJE!

AKCIJE!

Trenutno ni nobene akcije