menu close menu

kozmetični salon
Kozmetični salon Studio 4. Lepota je bistvo naše notranjosti in se izraža v naši edinstvenosti in individualnosti našega načina življenja. Izrazite in poudarite svojo lepoto z zdravim in sijočim videzom. Mladost ni vprašanje let, temveč notranjega sprejemanja in optimalne nege. Pobegnite vsakdanjemu stresu in privoščite sebi in svojemu telesu le najboljše.

Kozmetični salon Studio 4

V našem kozmetičnem salonu ekipa strokovno usposobljenih kozmetičark vašo kožo razvaja in jo neguje. Strokovne roke poskrbijo za vaš izjemen videz obraza in telesa. Čudovita nega obraza in telesa, anticelulitna terapija, limfna drenaža, ličenje, aromaterapija, manikura, pedikura, masaža, klasična in brazilska depilacija, oblikovanje obrvi ter piling telesa so korak do dobrega počutja in vašega izjemnega videza. Razvajajte se z najboljšimi! Doživite najelitnejšo nego obraza in telesa!

Odlična ekipa in vrhunski kozmetični proizvodi

Strokovne roke in vrhunski kozmetični proizvodi blagovne znamke Darphin naredijo vašo kožo sijočo, jo negujejo in razvajajo. Dovolite, da poskrbimo za vaše dobro počutje in prijeten videz vaše kože. Zahvaljujoč strokovni ekipi, vrhunskim kozmetičnim proizvodom in blagodejnim negam se boste počutili prijetno in zadovoljno. Bodite lepi od nog do glave – za vas poskrbi kozmetični salon Studio 4, kjer vašo lepoto pripeljemo vedno najvišje.

Femme fatal 2014

Utrinki iz prireditve izbora Femme fatal 2014, kjer smo ekipa Studia 4 poskrbeli za styling vseh izjemnih kandidatk!

Reference

Razvajamo slovenske reprezentante!

AKCIJE!

AKCIJE!

Trenutno ni nobene akcije