menu close menu

Frizerski salon

Naša ekipa  strokovnih vizionarjev nege las Vaše lase popelje v novo dimenzijo pričeske.

Na podlagi inovacij, s pomočjo katerih izboljšujemo vsak tip las in lasišča, uporabljamo vrhunske izdelke za nego las Kerastase, ki si je zaslužil vodilno mesto na področju avantgardne tehnologije, izvrstnih storitev in kultnih izdelkov.

 

Uporaba najnovejših tehničnih inovacij ter enkratnih formul nam daje visoko kakovostne sestavine kot tudi čudovite teksture in nežne vonjave…z namenom, da naravna lepota las ponovno zasije.

 

Z uporabo najbolj razvite tehnologije, se v popolni meri osredotočamo na zdravje las in lasišča, nudimo tretmaje proti izpadanju las, prhljaju in mastnemu lasišču, ter Rituale za suhe, tanke, strukturno poškodovane in barvane lase.

 

Vsak Ritual vključuje tudi strokovne  masaže, ki so posvečene lepoti Vaših las, vi pa se s tem počutite vse boljše in boljše. Sprostite se in uživajte!

Nudimo temeljite hranljive rituale. Frizerski svetovalec bo izbral enega od treh hranljivih ritualov (blagega, obogatenega ali intenzivnega). Vsak Ritual se začne s kopeljo, katera s hranjenjem Vašim lasem in lasišču vrača energijo. Tedaj bo Vaš frizerski svetovalec izbral Ritual, ki bo Vaše lase pretvoril v svilene niti, masaža pa vas bo ogrnila z valom mehkobe. Sledijo izjemni rezultati:zdravi lasje brez občutka obteženosti, z bleščečim sijajem in božanskim svilnatim občutkom.

  • Prodajni proizvodi  vrhunske znamke Kerastase in Loreal Professionel

 

Femme fatal 2014

Utrinki iz prireditve izbora Femme fatal 2014, kjer smo ekipa Studia 4 poskrbeli za styling vseh izjemnih kandidatk!

Reference

Razvajamo slovenske reprezentante!

AKCIJE!

AKCIJE!

Trenutno ni nobene akcije