menu close menu

Bi želeli spremeniti barvo las?

S spoštovanjem do las, ter z vizijo za naravno in višje kakovostno nego las, uporabljamo barvo za lase prihodnosti-INOA.

Barva Inoa poskrbi za optimalno zaščito las in lasišča, je brez vonja in amoniaka, omogoča neskončno moč barve, oddaja dvobarvni in svetleč odsev las ter 100% prekriva sive lase.

Obstojnost in čudovit las pa nam omogoča uporaba kolekcije barv Loreal Professionel, ki je blagovna znamka vodilnih svetovnih frizerjev.
Kolekcije barv sledijo svetovnim modnim trendom in z barvami Marijel in Luo osvajajo modne frizerske brvi.

Zanj-prekrivanje sivih las v samo 5 minutah

Napredna tehnologija je poskrbela tudi za popolno linijo izdelkov in profesionalnih storitev za moške-Loreal Professionel HOMME.
Inovacija Cover 5 nudi uravnovešeno razmerje strogo izbranih barvil, kar omogoča doseganje izredno naravnih rezultatov.Ta barvni gel brez amoniaka niansira in naravno prekriva sive lase.
Barva je nežno osvežena, sivi lasje so še naprej diskretno vidni, ter se zlijejo z naravnim pigmentom las. Sprememba je čista in diskretna, lasje pa so osveženi in pomlajeni.

OMBRE tehnika svetlenja in barvanja

Modni trend pa je vsekakor OMBRE tehnika svetlenja las, pri kateri svetlimo lase samo od polovice celotne dolžine navzdol. Učinek pričeske daje skrbno negovan in naraven videz.

Izdelki za styling in nego las so kombinacija zanesljivosti in vrhunske kakovosti, ki moškim nudijo večjo kakovost las, preprečevanje izpadanja las, odstranjevanje prhljaja, zmanjševanje maščenja las ter učinkovito prekrivanje sivih las.

Femme fatal 2014

Utrinki iz prireditve izbora Femme fatal 2014, kjer smo ekipa Studia 4 poskrbeli za styling vseh izjemnih kandidatk!

Reference

Razvajamo slovenske reprezentante!

AKCIJE!

AKCIJE!

Trenutno ni nobene akcije