menu close menu

kozmetični salon

Anticelulitna terapija

Anticelulitna terapija Aromawickel oziroma aromaterapija s povoji je revolucionarna metoda za izgorevanje maščob na kritičnih predelih telesa na zadnjici, stegnih, trebuhu in bokih.

 

Anticelulitna terapija za izgorevanje maščob

Izgorevanje maščob dosežemo s kombinacijo eteričnih olj, ki se nahajajo v aroma losionih in povijanjem. Metoda temelji na hladno-toplem učinku. Eterična olja, ki jih nanesemo na kritične predele učinkujejo najprej hladilno, kasneje pa se razvije občutek toplote.

 

Anticelulitna terapija zniža telesno temperaturo in s tem aktivira organizem

Anticelulitna terapija oz. aromaterapija s povoji začasno zniža telesno temperaturo in s tem aktivira organizem – telo prične na povsem naraven način trošiti hranljive snovi iz vseh svojih delov in tako ponovno vzpostavi termično ravnovesje. Po 5 do 10 minutah je telo hiperaktivno in nadpovprečno prekrvljeno.
Organizem prične uravnovešati notranji hlad in pri tem porablja hranilne snovi (maščobe, sladkor, holesterol). Tako je neposredno na problematičnih mestih poraba hranljivih snovi štirikrat večja od normalne porabe.

 

Poraba maščob se štirikrat poveča!

Poraba maščob na problematičnih mestih je štirikrat večja kot običajno, zato je tudi uspeh že po nekaj terapijah viden. Terapijo izvajamo bodisi z algami, kaviarjem ipd, odvisno od učinka, ki ga želimo doseči.
Med anticelulitno terapijo naj stranka dnevno popije vsaj 2 litra vode. Tri ure pred in tri ure po terapiji ne smemo jesti in prav tako se vsaj tri ure po terapiji ne smemo tuširati.

 

Rezultati so vidni že takoj po prvi terapiji!

Rezultati so vidni že takoj po prvi terapiji! Koža je bolje prekrvavljena, površina kože pa je vidno bolj napeta in gladka. Anticelulitna terapija pa je še učinkovitejša v kombinaciji z regeneracijsko kisikovo komoro, ki ima zaradi lipoliznega učinka mešanice kisikov splošni ali lokalni shujševalni učinek ter anticelulitni učinek, do katerega pride zaradi dovajanja kisika v celice tkiv in stimulacije počasne lokalne cirkulacije.

Femme fatal 2014

Utrinki iz prireditve izbora Femme fatal 2014, kjer smo ekipa Studia 4 poskrbeli za styling vseh izjemnih kandidatk!

Reference

Razvajamo slovenske reprezentante!

AKCIJE!

AKCIJE!

Trenutno ni nobene akcije